نیازمندی ها | رضوانشهر چه خبر | ثبت اطلاعات اصناف | درج تبلیغات | رضوان آنلاین | همکاری | معرفی | ارتباط با ما
يکشنبه ٢٩ ارديبهشت

|

بسم الله الرحمن الرحیم * "اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن * صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ * فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ * وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَ عَيْناً * حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِيهَا طَوِيلا" *
نظر سنجی
نظر شما درمورد شرکت دهکده سبز چیست ؟

عالی؟
خوب؟
متوسط؟
بد؟

آخرین رویداد های سایت
حماسه سوم خرداد جریانی شفاف و تاریخ‌ساز است
برگزاری جلسه کمیته هویت و فضای مجازی در رضوانشهر
هفت هزار نفر تلفات جاده ای در گیلان طی یک دهه اخیر
کاهش وزن با خرما
چطور یک میزبان خوب باشیم؟ | نکات و اصول مهم مهمان نوازی
تصادف در رتبه دوم علل مرگ انسان‌ها
برگزاری نمایشگاه اسناد تاریخی در رضوانشهر بمناسبت هفته میراث فرهنگی
پیشرفت 70 درصدی پروژه های نهال کاری گیلان
در افق طرح فاضلاب رضوانشهر ۳۰ هزار نفر از خدمات فاضلاب بهداشتی بهره مند خواهند شد
بهره برداری از مجتمع آبرسانی بیجارکن رضوانشهر
بررسی وضعیت آب شرب روستایی رضوانشهر با حضور مدیرعامل شرکت آبفار گیلان
کشف بیش از 5 تن چای فاسد
کشف چای فاسد در رضوانشهر
دانستنی های علمی کوتاه اما شگفت انگیز
شکر پاره با آرد ذرت شیرینی مناسب ماه رمضان و عید نوروز
مضرات آبمیوه؛ ۵ دلیل که نباید آبمیوه را جایگزین میوه کنید
بیش از ۵ تن چای فاسد در رضوانشهر کشف شد
سه نکته ضروری برای عکاسی از مناظر طبیعی
چگونه از حریم خصوصی خود در یوتیوب حفاظت کنیم؟
نخستین تصویر از دهانه سیارکی ایجادشده توسط فضاپیمای ژاپنی را تماشا کنید
دعای روز اول ماه رمضان
ماسکی که راز اصلی زیبایی پوست زنان کره ای است
چگونه فردی جذاب باشیم؟
خشک کردن گل رز به ۶ روش ساده و سریع در منزل
ظروف مسی را براق و مقاوم تر کنید
تازه نگه داشتن نان
مجموعه‌ای از بهترین فرامین تقلب ترمنیال مک
توقیف موتورسیکلت قاچاق در رضوانشهر
رئیس دادگستری و دادستان جدید رضوانشهر منصوب و معرفی شدند
رئیس دادگستری و دادستان رضوانشهر معرفی شدند
آمار بازدید
بازدیدامروز: 332
بازدید کل : 6421163
صفحه اصلی > اخبـــــار رضوانشـــهر > رضوانشهر چه خبر ! 

بیلیورد تبلیغاتی



  چاپ        ارسال به دوست

شکر پاره با آرد ذرت شیرینی مناسب ماه رمضان و عید نوروز

 

شکر پاره با آرد ذرت

مواد لازم برای تهیه شکر پاره با آرد ذرت

مواد شربت

شکر   5 لیوان

آب 5 لیوان

یک برش کوچک لیمو

مواد لازم  برای تهیه خمیر

کره در دمای اتاق 125 گرم

روغن مایع  2 قاشق غذاخوری

پودر قند  1 لیوان (حدود 140 گرم)

آرد ذرت 1 لیوان حدود 110 گرم

تخم مرغ 2 عدد  (یک زرده برای رومال شکر پاره جدا شود )

فندق ریز خرد شده 1 استکان (حدود 65 گرم ،گردو هم میشه)

پودر نارگیل 1 استکان (35 گرم)

1 پاکت وانیل شکری  یا وانیل ایرانی 5 گرم

ارده 1 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 10گرم یا ‌2.5 قاشق چای خوری

آرد 2 الی 3 لیوان

• اندازه لیوان 200 میلی و اندازه استکان 125 میلی است.

 

دستور تهیه شربت

برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و یک برش نازک لیمو را داخل قابلمه بندازید.

روی اجاق بگذارید وقتی شروع به جوش کرد زمان بگیرید و 3 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بگذارید سرد شود.

 

دستور تهیه خمیر

کره نرم شده در دمای اتاق ، تخم مرغ ، روغن مایع ، آرد ذرت ، پودر قند ، پودر نارگیل ، فندق ریز خرد شده، وانیل و ارده را داخل ظرفی بریزید و با دست ورز دهید.

بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.

نکته : اگر خمیر سفت باشد نتیجه خوبی نمی گیرید.

 

دستور پخت شکر پاره

از خمیر تکه هایی بردارید و با دست هر شکلی دوست دارید بدهید و داخل سینی بچینید.

نکته : نیاز به چرب کردن سینی نیست چون تاتلی های شربتی به سینی نمی چسبند. ضمنا طعم روغن در تاتلی خوب نیست. می توانید کف سینی کاغذ روغنی بندازید.

یک قاشق چای خوری روغن مایع به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و با فرچه روی شکر پاره ها بزنید.

با چنگال روی شکر پاره ها خط بندازید.

با این مقدار خمیر، یک سینی فر سایز بزرگ پر شد و 6-5 عدد هم داخل سینی کوچک گذاشتم.

سینی کوچک را هم در طبقه پایین فر گذاشتم. شیرینی را در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (مدت پخت بستگی به فر شما دارد).

بعد از بیرون آوردن از فر بلافاصله شربت سرد را روی شکر پاره ها بریزید.

نکته : شربت کمی ولرم هم باشه میشه نیاز نیست کاملا سرد باشد ولی گرم نباشد. شربت سرد و شکر پاره گرم باشد.

شربت را فراوان بریزید چون جذب میکند. وقتی شربت را خوب جذب کرد روی شکر پاره ها را با فندق یا پسته ریز خرد شده تزیین کنید.

نکات 

دقت کنید آرد ذرت حالت پودری نداشته باشد کمی دانه درشت باشد اگر درشت باشد شکر پاره از نظر طعم و ظاهر خیلی بهتر میشود)

می توانید خودتان دانه های ذرت را آسیاب کرده و آرد کنید.

از آرد سمولینا هم می توانید استفاده کنید.


٠٩:٢٤ - پنج شنبه ١٩ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٩٩٣١    /    تعداد نمایش : ٤٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




.

گرشگردی

دیدنــــــی ها
تصــــــــــــاویر
صنایع دستی
معــــــــــرفی

اصناف

ثبت نـــــــــــــام
درج اطـــــلاعات
جســــتجــــــــو
فهرست اصناف
رسانه

آی رضوانشهر
شهر مجازی
نشـــــــریات
اخــــــــــــبار
تبلیغات

درج تبلـــیغ
تعرفه تبلیغ
مزیت هـــا
مشــــاوره
معرفی

دربـــــــاره
همکـــاران
استخـدام
عضــــویت
شبکه اجتماعی

تلگــــــــرام
اینستاگرام
فیــس بوک
تو یتــــــــــر

تمامي خدمات اين مرکز ، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.

© حقوق این سایت متعلق به مرکز خدمات و پشتیبانی سایبری استان گیلان می باشد. هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

آی رضوانشهر را در گوگل محبوب کنید: