نیازمندی ها | رضوانشهر چه خبر | ثبت اطلاعات اصناف | درج تبلیغات | رضوان آنلاین | همکاری | معرفی | ارتباط با ما
چهارشنبه ٠٥ آذر

|

بسم الله الرحمن الرحیم * "اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن * صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ * فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ * وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَ عَيْناً * حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِيهَا طَوِيلا" *
نظر سنجی
نظر شما درمورد شرکت دهکده سبز چیست ؟

عالی؟
خوب؟
متوسط؟
بد؟

آخرین رویداد های سایت
فرماندار: حمایت از تولید، محور کار مدیران رضوانشهر باشد
بیش از ۲۰۰ طرح اشتغالزایی در رضوانشهر
چهره برفی روستای کوهستانی جهانگیریه در رضوانشهر
نخستین موزه مردم شناسی عشایر گیلان در رضوانشهرفعال می شود
تصادف مرگبار در رضوانشهر
انهدام ۹۰ کیلو گوشت مرغ فاسد در رضوانشهر
فرماندار رضوانشهر: اخلال در بازار، همکاری با دشمنان است
بازدید از کتابخانه عمومی شهرستان رضوانشهر
ریزش سنگ و خاک در رضوانشهر
رضوانشهر با بارش ۱۷۷ میلی‌متردر 72 ساعت گذشته
اجرای116 کیلومتر برفروبی محورهای کوهستانی شهرستان رضوانشهر
بارش باران ۱۲۰ میلی‌متری در رضوانشهر/برف ارتفاعات را سفیدپوش کرد
تولید سالانه بیش از دو هزار و۷۰۰ تن حبوبات در رضوانشهر
نخستین بارش برف پاییزی ارتفاعات رضوانشهر را سپید پوش کرد
شایسته سالاری باید اولویت همه حوزه ها باشد
انتصاب سرپرستان بیمارستان های شهدای رضوانشهر
تهدید شیرابه زباله‌ها برای محیط زیست رضوانشهر
گله دام سنگین رضوانشهر اصلاح نژاد شد ۴۸ گله دام سنگین رضوانشهر اصلاح نژاد شد
بازدید از باغ لیمو ترش( لایم کوات) در شهرستان رضوانشهر توسط مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گیلان
بنچمارک منتسب به چیسپت A14X از عملکرد قدرتمند اپل سیلیکون خبر می‌دهد
انجام 600مورد تست کرونا در رضوانشهر
بازدید از کارگزاری در شهرستان رضوانشهر
"از قله تا قاب" نمایشگاه عکس بانوی هنرمند در رضوانشهر
تاثیر اماکن گردشگری در حفاظت از اراضی کشاورزی رضوانشهر
سالاد سیب زمینی
خورش اناربیج گیلانی
مانور قطع گاز نانوایی های دوگانه سوز در رضوانشهر
برگزاری جشنواره ماهیگیری
افتتاح نمایشگاه عکس «از قله تا قاب» در رضوانشهر
تقدیر نماینده مردم شریف شهرستانهای تالش ، رضوانشهر و ماسال از دکتر حسین نحوی نژاد
آمار بازدید
بازدیدامروز: 2193
بازدید کل : 8357956
صفحه اصلی > اخبـــــار رضوانشـــهر 

بیلیورد تبلیغاتی



  چاپ        ارسال به دوست

خورش اناربیج گیلانی

مواد لازم خورش اناربیج گیلانی

  • گردو ساییده نیم کیلو
  • سبزی قورمه (تره، جعفری، نعناع، گشنیز،خالواش) نیم کیلو
  • آب انار ترش ۲ لیوان (ماده اصلی و مهم)
  • رب انار یا آلوچه یک قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • پیاز یک عدد
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه خورشت اناربیج

۱

رب انار و یا آلوچه و آب انار و گردو ساییده شده رو در قابلمه ریخته و یک لیوان و نیم آب سرد افزوده و خوب هم بزنید تا تمام مواد در آب حل شوند.

۲

در قابلمه را گذاشته، شعله را کمی زیاد کنید  و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید در این مدت هر از گاهی به غذا سر بزنید تا ته نگیرد .

حالا شعله رو کم کرده تا آروم آروم جا بیفتد دست کم این مرحله ۳ ساعت وقت میگیره و تو این مدت باید مدام به غذا سر زده و هر وقت که لازم بود آب سرد به غذا اضافه کنید.

۳

طریقه اضافه کردن آب سرد به این صورته که اول تو لیوان کمی آب سرد بریزین و بعد کمی از آب در دستتون ریخته و به کناره های خورش بپاشید. این کارو در چند مرحله انجام بدین و مقداری هم داخل خورش بزنیند.

یک دفعه کل آب سرد رو به خورش اضافه نکنید چون مغز گردو روغن پس نمیده و این ۳ ساعت بارها و بارها باید به غذا آب سرد اضافه کنید.

۴

بعد از این مدت که گردو به اصطلاح روغن انداخته، سبزی قورمه رو سرخ کنین و تو غذا بریزید. حالا تو این فاصله که گردو و سبزی قورمه دارن با هم جوش میخورن، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زرد چوبه مخلوط کرده و به اندازه ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری آب به مایه گوشت اضافه کنین و خوب ورز دهید.

 

نکته: مایه کوفته رو باید حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز داده و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.


۵

حالا به اندازه یه گردو از مایه گوشت چرخ کرده کوفته درست کنید. گوشت چرخ کرده کمی آب میره واسه همین اندازه های کوفته بعد از جوشیدن در غذا کمی کوچک میشود.

سپس زیر غذا را زیاد کرده و وقتی که شروع به جوشیدن کرد کوفته ها را اضافه کنید.

۶

اگه غذا در حال جوشیدن نباشد کوفته‌ها وا میره  بعد از اینکه کوفته ها خودشونو گرفتند، زیر غذا را کم کرده تا غذا جا بیفتد. وقتی به مدت ۲ یا ۳ ساعت غذا جوش میخوره، کمی رقیق میشود ولی نگران نباشین اگر قبل از سرو  به مدت یک ربع زیر غذا را خاموش کنید، غذا کمی غلیظ می شود.

 

فوت و فن پخت خورش اناربیج گیلانی

۱- می‌توانید کوفته قلقلی‌ها را اول داخل کمی روغن تفت دهید، سپس به خورش اضافه کنید.

۲- میزان نعناع و سبزی‌های محلی شمالی باید کمتر از بقیه سبزی‌ها باشد، پس این نکته را فراموش نکنید.

۳- در صورت دسترسی نداشتن به سبزی‌های محلی، پونه را جایگزین آنها کرده و یا حذف کنید.

۴- در صورت تمایل، ۱ قاشق از سبزی‌های معطر را قبل از سرخ کردن بردارید و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.

۵- از رب انار با کیفیت و غلیظ استفاده کنید.

۶- گیلانی‌ها برای خورش اناربیج گیلانی از رب انار سیاه و ترش استفاده می‌کنند ولی اگر شما به رب سیاه دسترسی ندارید از رب انار ملس استفاده کنید.

۷- می‌توانید هر از گاهی مقداری آب سرد یا تکه‌های یخ به خورش اضافه کنید تا روغن گردو حسابی دربیاید.

۸- به جای یک لیوان آب انار ترش میتونین از آبغوره استفاده کنین و مقدارش رو در حدی بریزین که ترشی خورشت باب طبعتون باشد.


١١:٤٥ - چهارشنبه ١٤ آبان ١٣٩٩    /    شماره : ١٠٤٣٤    /    تعداد نمایش : ١٠٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




.

گرشگردی

دیدنــــــی ها
تصــــــــــــاویر
صنایع دستی
معــــــــــرفی

اصناف

ثبت نـــــــــــــام
درج اطـــــلاعات
جســــتجــــــــو
فهرست اصناف
رسانه

آی رضوانشهر
شهر مجازی
نشـــــــریات
اخــــــــــــبار
تبلیغات

درج تبلـــیغ
تعرفه تبلیغ
مزیت هـــا
مشــــاوره
معرفی

دربـــــــاره
همکـــاران
استخـدام
عضــــویت
شبکه اجتماعی

تلگــــــــرام
اینستاگرام
فیــس بوک
تو یتــــــــــر

تمامي خدمات اين مرکز ، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.

© حقوق این سایت متعلق به مرکز خدمات و پشتیبانی سایبری استان گیلان می باشد. هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

آی رضوانشهر را در گوگل محبوب کنید: